Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaptn Oskar

Kaptn Oskar

01/07/2016 | Flixfilm

Se Kaptn Oskar på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Tom Lass
Skuespillere: Amelie Kiefer, Tom Lass, Martina Schöne-Radunski, Gunnar Teuber
Spilletid: 78 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Da Oskars ekskæreste sætter ild til hans lejlighed, indfører han regler i forhold til sin nye kæreste. Ingen kys og ingen sex, men det viser sig at være kompliceret.


Se Kaptn Oskar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKaptn Oskar havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kaptn Oskar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kaptn Oskar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kaptn Oskar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaptn Oskar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar