Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karate Kid

Karate Kid

01/04/2021 | Flixfilm

Karate Kid på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Action, Drama, Family
Instruktion: John G. Avildsen
Skuespillere: Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Daniel vil gøre alt for at imponere sin nye veninde, men er bange for at konfrontere en farlig bande, så han beder altmuligmanden Miyagi om undervisning i karate.

Karate Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karate Kid på YouTube.Se Karate Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Karate Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karate Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karate Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karate Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar