Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karla og Katrine

Karla og Katrine

20/12/2013 | Flixfilm

Se Karla og Katrine på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Karla og Katrine er på sommerferie, hvor de møder Jonas. Og sammen med ham kommer de på sporet af et par lokale tyveknægte, som naturligvis skal indfanges.


Se Karla og Katrine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKarla og Katrine havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Karla og Katrine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Karla og Katrine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Karla og Katrine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karla og Katrine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Karla og Katrine

  1. burcin - kl. 12:18, 01-06-2014:

    jeg vil have flixfilm for jeg vil se karla og katrine

    Skriv kommentar