Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karla og Katrine

Karla og Katrine

20/12/2013 | 1 kommentar

Se Karla og Katrine på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Karla og Katrine er på sommerferie, hvor de møder Jonas. Og sammen med ham kommer de på sporet af et par lokale tyveknægte, som naturligvis skal indfanges.


Se Karla og Katrine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Karla og Katrine havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Karla og Katrine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Karla og Katrine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Karla og Katrine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karla og Katrine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Karla og Katrine

  1. burcin - kl. 12:18, 01-06-2014:

    jeg vil have flixfilm for jeg vil se karla og katrine

    Skriv kommentar