Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karlsson på taget

Karlsson på taget

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Karlsson på taget på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Med en propel på sin ryg leder den højtflyvende eventyrer Karlsson og hans ven Lillebror efter sjov og ballade i nabolaget.


Se Karlsson på taget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Karlsson på taget (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Karlsson på taget (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Karlsson på taget herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Karlsson på taget er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karlsson på taget (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar