Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karlsson på taget

Karlsson på taget

01/06/2019 | Flixfilm

Se Karlsson på taget på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Med en propel på sin ryg leder den højtflyvende eventyrer Karlsson og hans ven Lillebror efter sjov og ballade i nabolaget.Se Karlsson på taget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Karlsson på taget (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Karlsson på taget (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Karlsson på taget:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Karlsson på taget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karlsson på taget (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar