Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karlsson på taget

Karlsson på taget

01/06/2019 | Flixfilm

Karlsson på taget på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med en propel på sin ryg leder den højtflyvende eventyrer Karlsson og hans ven Lillebror efter sjov og ballade i nabolaget.

Karlsson på taget (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karlsson på taget på YouTube.Se Karlsson på taget på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Karlsson på taget (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karlsson på taget (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karlsson på taget, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karlsson på taget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar