Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karma Calling

Karma Calling

08/11/2013 | Flixfilm

Se Karma Calling på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Sarba Das
Skuespillere: Tony Sirico, Darshan Jariwala, Ishani Desai, Gargi Mukherjee
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Hindi, Hebrew, French
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne tossede fortælling handler om en hindufamilie, der forfølger den amerikanske drøm og er ligesom deres naboer i New Jersey: i dyb gæld og involveret med mafiaen.


Se Karma Calling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKarma Calling havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Karma Calling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Karma Calling herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Karma Calling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karma Calling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar