Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karma’s World Music Videos

Karma’s World Music Videos

25/02/2022 | Flixfilm

Karma’s World Music Videos på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Subhash Ghai
Skuespillere: Dilip Kumar, Nutan, Naseeruddin Shah
Spilletid: 193 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Tag med til Karmas musikalske verden, og lyt til denne sjove og funky playliste, spækket med rim og positive vibrationer!

Karma’s World Music Videos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karma’s World Music Videos på YouTube.Se Karma’s World Music Videos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Karma’s World Music Videos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karma’s World Music Videos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karma’s World Music Videos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karma’s World Music Videos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar