Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karma’s World

Karma’s World

23/09/2022 | Flixfilm

Karma’s World på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mellemskoleeleven Karma med det store talent for at skrive tekster bokser med rapdrømme og rim, mens hun bruger sit talent, sine ambitioner og sit hjerte til at løse alt.Se Karma’s World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Karma’s World (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karma’s World på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Karma’s World (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karma’s World (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karma’s World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karma’s World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar