Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karosta: Life After the USSR

Karosta: Life After the USSR

05/09/2022 | Flixfilm

Karosta: Life After the USSR på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary, History
Instruktion: Peter King
Skuespillere: N/A
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Dette tankevækkende portræt af den tidligere militærhavn Karosta efter Sovjetunionens fald fortælles af indbyggerne, der gennemlevede det.Se Karosta: Life After the USSR på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Karosta: Life After the USSR havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karosta: Life After the USSR på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Karosta: Life After the USSR ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karosta: Life After the USSR stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karosta: Life After the USSR, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karosta: Life After the USSR er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar