Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deadwind

29/10/2022 | Flixfilm

Deadwind på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Short, Comedy, Horror
Instruktion: Benjamin R. Dover
Skuespillere: Will Baker, Elizabeth A. Devine, Benjamin R. Dover
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.

Deadwind (Karppi) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deadwind på YouTube.Se Deadwind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deadwind (Karppi) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadwind (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadwind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadwind (Karppi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar