Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deadwind

02/07/2020 | Flixfilm

Se Deadwind på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Mimosa Willamo, Noa Tola
Spilletid: 45 min
Land: Finland, Germany
Sprog: Finnish, German, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.


Se Deadwind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deadwind (Karppi) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deadwind (Karppi) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Deadwind:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deadwind (Karppi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadwind (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar