Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deadwind

23/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Deadwind på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen, Tommi Korpela
Spilletid: 45 min
Land: Finland, Germany
Sprog: Finnish, German, English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.


Se Deadwind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deadwind (Karppi) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deadwind (Karppi) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deadwind herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deadwind (Karppi) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadwind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar