Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deadwind

02/07/2020 | Flixfilm

Deadwind på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Short, Comedy, Horror
Instruktion: Benjamin R. Dover
Skuespillere: Will Baker, Elizabeth A. Devine, Benjamin R. Dover
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.

Deadwind (Karppi) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deadwind på YouTube.Se Deadwind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deadwind (Karppi) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadwind (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadwind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadwind (Karppi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar