Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kartellet

Kartellet

01/11/2016 | Flixfilm

Se Kartellet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Lars Halbo gør tingene på sin måde efter at have overtaget familievirksomheden – indtil hans succes bringer ham i konflikt med nogle meget farlige karteller.


Se Kartellet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKartellet havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kartellet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kartellet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kartellet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kartellet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar