Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Karthagos glemte krigere

Karthagos glemte krigere

16/08/2021 | Flixfilm

Karthagos glemte krigere på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar forklarer en professor sin idiosynkratiske teori om oprindelsen af Chachapoya-folket i Andesbjergene, "skykrigerne".

Karthagos glemte krigere havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Karthagos glemte krigere på YouTube.Se Karthagos glemte krigere på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Karthagos glemte krigere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Karthagos glemte krigere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Karthagos glemte krigere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Karthagos glemte krigere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar