Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kasanova

03/07/2020 | Flixfilm

Se Kasanova på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Romance
Instruktør: Oluseyi Asurf
Skuespillere: Toyin Abraham, Ruby Akubueze, Yomi Alvin, Iretiola Doyle
Spilletid: 115 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En enlig far og enkemand kaster sig ud i flere flygtige romancer, indtil han møder sin søns musiklærer, der giver ham et par lektioner i kærlighed.


Se Kasanova på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kasanova havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kasanova ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kasanova:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kasanova er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kasanova stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar