Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kasanova

03/07/2020 | Flixfilm

Se Kasanova på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Romance
Instruktion: Oluseyi Asurf
Skuespillere: Toyin Abraham, Odunlade Adekola, Taiwo Adeyemi
Spilletid: 115 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En enlig far og enkemand kaster sig ud i flere flygtige romancer, indtil han møder sin søns musiklærer, der giver ham et par lektioner i kærlighed.

Kasanova havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kasanova på YouTube.Se Kasanova på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kasanova ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kasanova stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kasanova, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kasanova er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar