Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Kastanjemanden’ er et globalt hit

‘Kastanjemanden’ er et globalt hit

04/10/2021 | Flixfilm

kastanjemanden chestnut man netflix danmark

Det lader til at streamingtjenesten Netflix har ramt plet med deres seneste danske serie ‘Kastanjemanden’, som havde premiere den 29. september.

Allerede nu ser det nemlig ud til at den urovækkende serie er blevet et sand verdensomspændende streaminghit!

Det kommer umiddelbart ikke som nogle overraskelse, at ‘Kastanjemanden’ er den mest sete serie i Danmark lige nu, men at den skulle blive et enormt hit ude i den store verden lå vist ikke i kortene.

Ikke desto mindre er serien i top 10 i mere end 50 lande på nuværende tidspunkt, mens den ligge i top 3 i 16 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Kastanjemanden’, som er skabt Søren Sveistrup, der tidligere har stået bag landeplagen ‘Forbrydelsen’, er naturligvis mest populære i de nordiske lande, men højest bemærkelsesværdigt er den psykologiske thriller også et hit i blandt andet Uruguay, Rusland, Tjekkiet, Polen og Grækenland.

I streamingtjenestens enorme hjemland, USA, er ‘Kastanjemanden’ den niende mest sete serie.

I ‘Kastanjemanden’ gør politiet en forfærdelig opdagelse i en forstad til København på en stormfuld morgen. Her finder de nemlig en ung kvinde brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler.

LÆS OGSÅ:   De sidste afsnit af 'Cobra Kai' fremrykkes

Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard), tildelt sagen og forsøger at finde frem til gerningsmanden gennem serien seks episoder. Inden længe finder de dog et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang, at en dansk Netflix-serie er blevet et hit i udlandet. Serien ‘The Rain’ var blandt andet blandt de populæreste serier i USA i 2020.

Til trods for den store succes til ‘Kastanjemanden’ skal man ikke gøre sig forhåbninger om en sæson 2. Det har nemlig hele tiden været planlagt, at serien og historien skulle slutte efter første sæson.

Se ‘Kastanjemanden‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar