Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Kastanjemanden’ sæson 2 kan være på vej

‘Kastanjemanden’ sæson 2 kan være på vej

23/02/2022 | Flixfilm

kastanjemanden 2 saeson

Sidste år have Netflix premiere på den drabelige danske serie ‘Kastanjemanden’, der handler om en uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre.

Serien blev en enorm succes for streamingtjenesten. Den strøg ind på top 10 i mere end 50 lande og omkring to tredjedele af Netflix’ danske kunder har streames ‘Kastanjemanden’.

Det har hele tiden været planlagt, at serien skulle stoppe efter første sæson og man skulle derfor ikke gøre sig forhåbninger om en sæson 2 til trods for den store succes.

Men man lader naturligvis ikke en verdensomspændende hit-serie stoppe uden videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ekstra Bladet kan nemlig skrive, at Dorte Høgh, der er en af manuskriptforfatterne bag ‘Kastanjemanden’, udtaler at en sæson 2 alligevel ikke er utænkelig.

Hun fortæller, at det er Søren Sveistrup, som er forfatter bag bogen og serien, der skal overtales men at hun kan finde mange gode argumenter for, hvorfor serien burde få en sæson mere.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

– “Det kan jo godt være, at der kommer en toer af ‘Kastanjemanden’. Man ved det jo ikke,” siger hun kryptisk og smiler til Ekstra Bladet.

Selvom der som sagt endnu ikke ligger noget fast, kan det tyde på at der i baggrunden arbejdes på endnu en sæson af den danske hit-serie. Det er i hvert fald første gang, der omtales en potentiel efterfølger.

‘Kastanjemanden’ har Danica Curcic (‘The Mist’, ‘Equinox’), Mikkel Boe Følsgaard (‘The Rain’, ‘En kongelig affære’), Iben Dorner (‘Borgen’), Lars Ranthe (‘Druk’) og David Dencik (‘Chernobyl’, ‘Bond 25: No Time To Die’) på rollelisten.

Se ‘Kastanjemanden‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar