Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chestnut Man

The Chestnut Man

29/09/2021 | Flixfilm

Se The Chestnut Man på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Dencik, Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard
Spilletid: 50 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: På et grusomt gerningssted finder man en kastanjemand. Ud fra dette uhyggelige spor jagter to efterforskere en morder med forbindelse til en politikers forsvundne barn.

The Chestnut Man (Kastanjemanden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chestnut Man på YouTube.Se The Chestnut Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chestnut Man (Kastanjemanden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chestnut Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chestnut Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chestnut Man (Kastanjemanden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar