Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kate

10/09/2021 | Flixfilm

Kate på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Cedric Nicolas-Troyan
Skuespillere: Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Miku Patricia Martineau
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En nådesløs snigmorder, der er blevet dødeligt forgiftet på sit allersidste job, har mindre end et døgn i Tokyo til at finde ud af, hvem der bestilte opgaven og få hævn.

Kate havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kate på YouTube.Se Kate på NetflixAnmeldelse: Kate

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar