Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: Glitter Room

Katherine Ryan: Glitter Room

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Komikeren Katherine Ryan har lige været på turné og deler sine snu iagttagelser om skolemobbere, hævnkroppe og om at opdrage et meget fint barn.


Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katherine Ryan: Glitter Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: Glitter Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katherine Ryan: Glitter Room herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katherine Ryan: Glitter Room er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: Glitter Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar