Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: Glitter Room

Katherine Ryan: Glitter Room

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Komikeren Katherine Ryan har lige været på turné og deler sine snu iagttagelser om skolemobbere, hævnkroppe og om at opdrage et meget fint barn.


Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katherine Ryan: Glitter Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: Glitter Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katherine Ryan: Glitter Room herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katherine Ryan: Glitter Room er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: Glitter Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar