Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: Glitter Room

Katherine Ryan: Glitter Room

01/07/2019 | Flixfilm

Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Linda Mendoza
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Komikeren Katherine Ryan har lige været på turné og deler sine snu iagttagelser om skolemobbere, hævnkroppe og om at opdrage et meget fint barn.

Katherine Ryan: Glitter Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Katherine Ryan: Glitter Room på YouTube.Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: Glitter Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: Glitter Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Katherine Ryan: Glitter Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Katherine Ryan: Glitter Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar