Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: Glitter Room

Katherine Ryan: Glitter Room

01/07/2019 | Flixfilm

Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Komikeren Katherine Ryan har lige været på turné og deler sine snu iagttagelser om skolemobbere, hævnkroppe og om at opdrage et meget fint barn.

Katherine Ryan: Glitter Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Katherine Ryan: Glitter Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: Glitter Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: Glitter Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Katherine Ryan: Glitter Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Katherine Ryan: Glitter Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar