Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: In Trouble

Katherine Ryan: In Trouble

14/02/2017 | Flixfilm

Se Katherine Ryan: In Trouble på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Colin Dench
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 63 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Standupkomikeren Katherine Ryan mindes nogle usædvanlige forhold, livet i sin hjemby, som hun hader, og dengang hun satte sindene i kog i hele landet.


Se Katherine Ryan: In Trouble på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKatherine Ryan: In Trouble havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: In Trouble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katherine Ryan: In Trouble herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katherine Ryan: In Trouble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: In Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar