Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katherine Ryan: In Trouble

Katherine Ryan: In Trouble

14/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Katherine Ryan: In Trouble på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Colin Dench
Skuespillere: Katherine Ryan
Spilletid: 63 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Standupkomikeren Katherine Ryan mindes nogle usædvanlige forhold, livet i sin hjemby, som hun hader, og dengang hun satte sindene i kog i hele landet.


Se Katherine Ryan: In Trouble på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katherine Ryan: In Trouble havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katherine Ryan: In Trouble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katherine Ryan: In Trouble herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katherine Ryan: In Trouble er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katherine Ryan: In Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore