Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Katla’ – Ny sci-fi-serie fra anmelderrost islandsk instruktør

‘Katla’ – Ny sci-fi-serie fra anmelderrost islandsk instruktør

10/10/2019 | Flixfilm

katlaI dag har Netflix fornøjelsen af at annoncere ‘Katla’ – en serie af den prisvindende islandske instruktør Baltasar Kormákur (‘101 Reykjavík’, ‘The Sea’, ‘A Little Trip to Heaven’, ‘Contraband’, ‘2 Guns’).

Det smukke islandske landskab kommer til at danne rammen for Netflix Original-seriens otte afsnit, og produktionen er sat til at starte i 2020.

Et år efter den isdækkede vulkan Katla går i udbrud, bliver freden på dramatisk vis afbrudt i den lille by Vik.

Alt imens området bliver evakueret, begynder isen nær vulkanen at smelte, og de få tilbageblevne arbejder sammen om at hjælpe hinanden. Men der begynder at foregå hændelser af apokalyptisk karakter, da nedfrosne elementer fra fortiden begynder at komme frem fra den smeltende is. Det leder til konsekvenser, som ingen havde kunnet forudsige.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til de allersidste afsnit af 'Manifest'

– Det er en spændende udfordring at indlede denne rejse på Katla sammen med Netflix, og vi er beærede over at være det første islandske produktionshold, der producerer en serie for Netflix. Katla er et unikt og ambitiøst sci-fi-projekt, som gennem de sidste par år er blevet udviklet i samarbejde med mit selskab, RVK Studios. Vi er meget begejstrede for, at Netflix nu har fået øjnene op for projektet, siger Baltasar Kormákur

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Katla’ bliver tilgængelig på Netflix i hele verden. Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.
Skriv kommentar