Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katt Williams: Great America

Katt Williams: Great America

16/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Katt Williams: Great America på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Leslie Small
Skuespillere: Katt Williams
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Katt Williams leverer barske jokes om det amerikanske politiske klima, etniske spændinger, sex og hans foragt for roastbeef.


Se Katt Williams: Great America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katt Williams: Great America havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katt Williams: Great America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katt Williams: Great America herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katt Williams: Great America er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katt Williams: Great America stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar