Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katt Williams: Live

Katt Williams: Live

24/07/2018 | Flixfilm

Se Katt Williams: Live på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Alphonzo Wesson
Skuespillere: Katt Williams
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Den rapkæftede komiker Katt Williams gør grin med en række emner som sex, forhold, forældreroller og forsøget på at slå igennem som entertainer.


Se Katt Williams: Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKatt Williams: Live havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katt Williams: Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katt Williams: Live herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katt Williams: Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katt Williams: Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar