Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katt Williams: Live

Katt Williams: Live

24/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Katt Williams: Live på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Alphonzo Wesson
Skuespillere: Katt Williams
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den rapkæftede komiker Katt Williams gør grin med en række emner som sex, forhold, forældreroller og forsøget på at slå igennem som entertainer.


Se Katt Williams: Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katt Williams: Live havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katt Williams: Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katt Williams: Live herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katt Williams: Live er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katt Williams: Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar