Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Katt Williams: Live

Katt Williams: Live

24/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Katt Williams: Live på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Alphonzo Wesson
Skuespillere: Katt Williams
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Den rapkæftede komiker Katt Williams gør grin med en række emner som sex, forhold, forældreroller og forsøget på at slå igennem som entertainer.


Se Katt Williams: Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Katt Williams: Live havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Katt Williams: Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Katt Williams: Live herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Katt Williams: Live er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Katt Williams: Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar