Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kavin Jay: Everybody Calm Down!

Kavin Jay: Everybody Calm Down!

02/02/2018 | Flixfilm

Se Kavin Jay: Everybody Calm Down! på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Michael McKay
Skuespillere: Kavin Jay
Spilletid: 53 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Den malaysiske standup-komiker Kavin Jayer er på en mission for at trodse stereotyperne. Han deler historier om at vokse op i VHS-æraen med publikummet i Singapore.

Kavin Jay: Everybody Calm Down! havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kavin Jay: Everybody Calm Down! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kavin Jay: Everybody Calm Down! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kavin Jay: Everybody Calm Down! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kavin Jay: Everybody Calm Down!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kavin Jay: Everybody Calm Down! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar