Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kazoops!

05/05/2017 | Flixfilm

Se Kazoops! på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reece Pockney, Scott Langley, Alex Babic, Gemma Harvey
Spilletid: 7 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Musik møder fantasi i denne idérige animerede serie om at tænke ud af boksen og have det sjovt.


Se Kazoops! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKazoops! (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kazoops! (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kazoops! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kazoops! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kazoops! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar