Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Keanu Reeves behandler kvinde med anoreksi i ny Netflix-film

Keanu Reeves behandler kvinde med anoreksi i ny Netflix-film

22/06/2017 | Flixfilm

Traileren til filmen ‘To The Bone’ om en ung kvinde med spiseforstyrrelser, som blev rost på dette års Sundance Film Festival, er netop blevet frigivet af Netflix.

‘To The Bone’ får premiere på Netflix den 14. juli og nederst i artiklen kan du se traileren til filmen, der blandt andet har Lily Collins (The Mortal Instruments: City of Bones, Okja) og Keanu Reeves (John Wick, The Matrix) på rollelisten.

Den 20-årige kvinde, Ellen (Collins) lider af anoreksi og har brugt størstedelen af sine teenageår på at deltage i forskellige behandlingsprogrammer, som dog ikke har hjulpet. Modvilligt og efter pres fra hendes dysfunktionelle familie, deltager hun i et nyt behandlingsprogram sammen med andre personer med spiseforstyrrelser, der ledes af en utraditionel læge (Reeves).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

Streamingtjenesten Netflix købte rettighederne til ‘To The Bone’ efter at have set første fremvisning på filmfestivalen Sundance i begyndelsen af året. Her modtog den stærke film stort bifald og især Lily Collins rolle som den anoreksiramte Ellen, skabte stor begejstring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er skrevet og instrueret af Marti Noxon, som ligeledes har kæmpet med anoreksi.

Se ‘To The Bone’ på Netflix Danmark fra den 14.juli 2017.Skriv kommentar