Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Keanu

12/03/2017 | Flixfilm

Se Keanu på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Peter Atencio
Skuespillere: Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Tiffany Haddish, Method Man
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En fyr bliver så tæt knyttet til en killing, at han og hans fætter udgiver sig for at være narkohandlere for at få den tilbage fra en gangster, da den bliver kidnappet.


Se Keanu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKeanu havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Keanu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Keanu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Keanu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keanu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Keanu

  1. Leif Møllgaard - kl. 08:32, 13-03-2017:

    Hvordan bærer en tudsegammel mandsperson sig ad med på forhånd at kunne blive informeret om, at en film/serie sendes i UHD/4K kvalitet?
    Fremgår det af en oversigt eller…?

    Skriv kommentar