Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kedibone

30/05/2022 | Flixfilm

Kedibone på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Thomas Gumede
Skuespillere: Natasha Thahane, Wright Ngubeni, Busisiwe Mtshali
Spilletid: 94 min
Land: South Africa
Sprog: Sotho, Zulu, English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En håbefuld skuespiller fra Soweto formår at betale for skolen med hjælp fra sin kæreste. Men livet som "it girl" i Johannesburg har en endnu større pris.Se Kedibone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kedibone havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kedibone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kedibone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kedibone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kedibone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kedibone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar