Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keep Away from Fire

Keep Away from Fire

22/05/2022 | Flixfilm

Keep Away from Fire på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Javier Artigas
Skuespillere: Laura Salcedo, Azucena Abril, María Asensi
Spilletid: 78 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I en verden, hvor den globale opvarmning har forårsaget en migrantkrise, genser en gruppe venner hinanden i et hus på landet langt fra storbyens kaos.

Keep Away from Fire havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Keep Away from Fire på YouTube.Se Keep Away from Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Keep Away from Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keep Away from Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keep Away from Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keep Away from Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar