Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keep Breathing

Keep Breathing

28/07/2022 | Flixfilm

Keep Breathing på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da et mindre fly falder ned midt i den canadiske vildmark, må en enlig overlevende kæmpe mod elementerne og sine indre dæmoner for at overleve.

Keep Breathing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Keep Breathing på YouTube.Se Keep Breathing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Keep Breathing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keep Breathing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keep Breathing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keep Breathing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar