Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keep On Keepin’ On

Keep On Keepin’ On

29/05/2015 | Ingen kommentarer

Se Keep On Keepin’ On på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Alan Hicks
Skuespillere: Candy, Terri Lyne Carrington, Quincy Cavers, Bill Cosby
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Denne dokumentar følger den aldrende jazzlegende Clark Terry, mens han guider den unge jazzpianist Justin Kauflin gennem forberedelserne til en stor konkurrence.


Se Keep On Keepin’ On på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Keep On Keepin’ On havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Keep On Keepin’ On ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Keep On Keepin’ On herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Keep On Keepin’ On er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keep On Keepin’ On stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar