Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keep On Keepin’ On

Keep On Keepin’ On

29/05/2015 | Flixfilm

Se Keep On Keepin’ On på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Alan Hicks
Skuespillere: Clark Terry, Justin Kauflin, Quincy Jones
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar følger den aldrende jazzlegende Clark Terry, mens han guider den unge jazzpianist Justin Kauflin gennem forberedelserne til en stor konkurrence.

Keep On Keepin’ On havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Keep On Keepin’ On på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Keep On Keepin’ On ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keep On Keepin’ On stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keep On Keepin’ On, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keep On Keepin’ On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar