Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keep Your Seats, Please

Keep Your Seats, Please

06/03/2022 | Flixfilm

Keep Your Seats, Please på Netflix

Produktionsår: 1936
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Monty Banks
Skuespillere: George Formby, Florence Desmond, Gus McNaughton
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En mand jagter de værdifulde juveler, hans tante har efterladt ham, og som er blevet syet ind i betrækket på seks antikke stole solgt til forskellige ejere.

Keep Your Seats, Please havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Keep Your Seats, Please på YouTube.Se Keep Your Seats, Please på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Keep Your Seats, Please ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keep Your Seats, Please stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keep Your Seats, Please, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keep Your Seats, Please er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar