Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Keeping Up with the Kardashians’ på Netflix

‘Keeping Up with the Kardashians’ på Netflix

04/05/2020 | Flixfilm

Keeping Up with the Kardashians netflix danmarkDet amerikanske tv-hit og ultimative reality-show ‘Keeping Up with the Kardashians’ kommer på Netflix Danmark.

Showet om de kendte tv-personligheder fra familien Kardashian–Jenner får premiere i begyndelsen af juni.

Det erfarer Flixfilm.dk.

Det er på nuværende tidspunkt usikkert hvor mange episoder og hvilke sæsoner, der vil være tilgængelige på den danske Netflix fra begyndelsen, men Flixfilm vil naturligvis holde sig opdateret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tyder dog på, at i hvert fald første sæson vil kunne streames, baseret på billedet som streamingtjenesten har frigivet. Det samme billede bruges nemlig på DVD’en til sæson 1.

I ‘Keeping Up with the Kardashians’ følger man søstrene Kim, Kourtney og Khloe, der med støtte og hård kærlighed fra deres mor Kris, bliver til internationale kendisser i denne sjove, glamourøse og vanedannende serie, som er blevet et verdensomspændende hit.

Til trods for den store succes har showet alle årene været meget omdiskuteret, ikke mindst på grund af familiens livstil, men også at den hellige en tilværelse hvor man er “kendt for at være kendt” uden at have et egentlig talent.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Carter'

Der er lavet i alt 18 sæsoner og 256 afsnit siden 2007 hvor første sæson havde premiere på amerikansk tv. Det er dog ikke det sidste vi kommer til at se til den kaotisk underholdende familie. Kris Jenner afslørede nemlig i et tv-show med Ellen DeGeneres tidligere på året, at sæson 19 netop nu er ved at blive optaget.

Se ‘Keeping Up with the Kardashians’ på Netflix Danmark fra den 1. juni.1 kommentar til ‘Keeping Up with the Kardashians’ på Netflix

  1. Michael - kl. 15:14, 05-05-2020:

    Jeg kan roligt sige at det ikke just er en serie jeg så frem til…

Skriv kommentar