Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

15/04/2023 | Flixfilm

Keeping Up with the Kardashians på Netflix

Produktionsår: 2007–2021
Genre: Family, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Søstrene Kim, Kourtney og Khloé blev (med kærlig støtte fra mor Kris) internationale kendisser i denne underholdende, glamourøse og afhængighedsskabende serie.Se Keeping Up with the Kardashians på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Keeping Up with the Kardashians (Sæson 13) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Keeping Up with the Kardashians på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Keeping Up with the Kardashians (Sæson 13) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keeping Up with the Kardashians (Sæson 13) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keeping Up with the Kardashians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keeping Up with the Kardashians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Keeping Up with the Kardashians

  1. Stig - kl. 13:30, 01-06-2020:

    OH MY F****** GOD!

    Kan Netflix ikke holde de-der hjerneløse reality-tv serier væk fra deres streaming kanal?!!
    Behold det l*** på de kommercielle kanaler!!

Skriv kommentar