Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

17/11/2021 | Flixfilm

Se Keeping Up with the Kardashians på Netflix

Produktionsår: 2006–2021
Genre: Drama, Family, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Khloé Kardashian, Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Søstrene Kim, Kourtney og Khloé blev (med kærlig støtte fra mor Kris) internationale kendisser i denne underholdende, glamourøse og afhængighedsskabende serie.

Keeping Up with the Kardashians (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Keeping Up with the Kardashians på YouTube.Se Keeping Up with the Kardashians på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Keeping Up with the Kardashians (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keeping Up with the Kardashians (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keeping Up with the Kardashians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keeping Up with the Kardashians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Keeping Up with the Kardashians

  1. Stig - kl. 13:30, 01-06-2020:

    OH MY F****** GOD!

    Kan Netflix ikke holde de-der hjerneløse reality-tv serier væk fra deres streaming kanal?!!
    Behold det l*** på de kommercielle kanaler!!

    Skriv kommentar