Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keeping Up with the Steins

Keeping Up with the Steins

22/10/2014 | Flixfilm

Se Keeping Up with the Steins på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Marshall
Skuespillere: Daryl Sabara, Jami Gertz, Jeremy Piven, Cheryl Hines
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Et par planlægger en stor bar mitzvah for deres søn, der er meget genert og mest af alt bare ønsker, at hans far og bedstefar bliver gode venner igen.


Se Keeping Up with the Steins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKeeping Up with the Steins havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Keeping Up with the Steins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Keeping Up with the Steins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Keeping Up with the Steins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keeping Up with the Steins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar