Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keith Richards: Under the Influence

Keith Richards: Under the Influence

18/09/2015 | Flixfilm

Se Keith Richards: Under the Influence på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Morgan Neville
Skuespillere: Keith Richards, Anthony DeCurtis, Steve Jordan
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Oplev de mennesker og lyde, som inspirerede rock and roll-legenden Keith Richards fra barndommen til i dag i denne nærgående dokumentar.

Keith Richards: Under the Influence havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Keith Richards: Under the Influence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Keith Richards: Under the Influence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keith Richards: Under the Influence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Keith Richards: Under the Influence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Keith Richards: Under the Influence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar