Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Keith Richards: Under the Influence

Keith Richards: Under the Influence

18/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Keith Richards: Under the Influence på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Morgan Neville
Skuespillere: Steve Jordan, Keith Richards, Waddy Wachtel, Tom Waits
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Oplev de mennesker og lyde, som inspirerede rock and roll-legenden Keith Richards fra barndommen til i dag i denne nærgående dokumentar.


Se Keith Richards: Under the Influence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Keith Richards: Under the Influence havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Keith Richards: Under the Influence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Keith Richards: Under the Influence herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Keith Richards: Under the Influence er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Keith Richards: Under the Influence stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar