Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ken Burns: Prohibition

Ken Burns: Prohibition

01/05/2017 | Flixfilm

Se Ken Burns: Prohibition på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ken Burns dokumentar følger vedtagelsen af den 18. forfatningstilføjelse om de sociale og juridiske konsekvenser af at forbyde alkohol og ophævelsen af forbuddet.


Se Ken Burns: Prohibition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKen Burns: Prohibition (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ken Burns: Prohibition (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ken Burns: Prohibition herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ken Burns: Prohibition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ken Burns: Prohibition (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar