Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ken Jeong: You Complete Me, Ho

Ken Jeong: You Complete Me, Ho

14/02/2019 | Flixfilm

Ken Jeong: You Complete Me, Ho på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Jon M. Chu
Skuespillere: Ken Jeong
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I sin første standup-special nogensinde hylder Ken Jeong sin kone, fortæller historier fra Hollywood og afslører, hvordan Tømmermænd i Vegas reddede hans liv.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ken Jeong: You Complete Me, Ho på YouTube.



Se Ken Jeong: You Complete Me, Ho på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ken Jeong: You Complete Me, Ho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ken Jeong: You Complete Me, Ho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ken Jeong: You Complete Me, Ho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ken Jeong: You Complete Me, Ho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar