Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kengan Ashura

Kengan Ashura

01/11/2019 | Flixfilm

Se Kengan Ashura på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tatsuhisa Suzuki, Chô, Yoshitsugu Matsuoka
Spilletid: 24 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Ohma Tokita kommer ind i en skjult verden, hvor erhvervsmæssige tvister afgøres i brutale gladiatorkampe. Glem pengene. Han vil bare slås – og vinde.

Kengan Ashura (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kengan Ashura på YouTube.Se Kengan Ashura på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kengan Ashura (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kengan Ashura (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kengan Ashura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kengan Ashura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Kengan Ashura

 1. Patti - kl. 18:46, 01-08-2019:

  Hvis de kan følge mangaen i hvordan kampene er sat op, så er der intet problem

 2. Lucas - kl. 00:26, 02-08-2019:

  Det er basically Baki

 3. Harbl - kl. 19:15, 05-08-2019:

  Kun 12 AFSNIT i en sæson?

  Skriv kommentar