Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kenny Begins

Kenny Begins

20/12/2013 | Flixfilm

Se Kenny Begins på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Mats Lindberg, Carl Åstrand
Skuespillere: Johan Rheborg, Bill Skarsgård, Carla Abrahamsen, Jan Mybrand
Spilletid: 87 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Skurken Rutger dukker op på jorden for at få hænderne i en mystisk krystal. Nu er det op til Kenny og to teenagere til at redde planeten.


Se Kenny Begins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKenny Begins havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kenny Begins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kenny Begins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kenny Begins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kenny Begins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar