Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

29/05/2020 | Flixfilm

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Angshuman Ghosh, Neville Shah
Skuespillere: Kenneth Sebastian
Spilletid: 67 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.Se Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar