Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

29/05/2020 | Flixfilm

Se Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Angshuman Ghosh, Neville Shah
Skuespillere: Kenneth Sebastian
Spilletid: 67 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.


Se Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar