Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kermit’s Swamp Years

Kermit’s Swamp Years

18/02/2015 | Flixfilm

Kermit’s Swamp Years på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Short, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric Jacobson, Dave Goelz, Steve Whitmire
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Den unge Kermit og hans venner begiver sig ud på eventyr for at se verden, og undervejs bliver de udsat for farer og lærer om venskab.

Kermit’s Swamp Years havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kermit’s Swamp Years på YouTube.Se Kermit’s Swamp Years på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kermit’s Swamp Years ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kermit’s Swamp Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kermit’s Swamp Years, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kermit’s Swamp Years er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar