Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Kevin Hart: Don’t F**k This Up

27/12/2019 | Flixfilm

Se Kevin Hart: Don’t F**k This Up på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Midt i karrieremæssigt og ægteskabeligt kaos fortæller komikeren og filmstjernen Kevin Hart åbent om sine personlige gennembrud mellem kriser og berømmelse.


Se Kevin Hart: Don’t F**k This Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: Don’t F**k This Up (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Don’t F**k This Up (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kevin Hart: Don’t F**k This Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Don’t F**k This Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Don’t F**k This Up (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar