Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kevin Hart indgår eksklusiv filmaftale med Netflix

Kevin Hart indgår eksklusiv filmaftale med Netflix

12/01/2021 | Flixfilm

kevin hart netflixDen amerikanske komiker og skuespiller Kevin Hart har lavet en, i filmbranchen, misundelsesværdig aftale med streamingtjenesten Netflix.

Han skal nemlig lave fire film eksklusivt til den verdensomspændende filmtjeneste.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Kevin Hart kommer dermed med i samme selskab som Adam Sandler, der også har indgået en eksklusiv filmaftale med Netflix. Aftalerne skulle eftersignede være i størrelsesorden af $150 milloner.

Det kan godt være, at Kevin Hart ikke er den mest berømte komiker på vores breddegrader, men han stod alligevel bag sidste års mest sete comedy-special på streamingtjenesten, Kevin Hart: Zero F**ks Given, og hans film har indspillet mere end $4 milliarder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden, at Netflix bliver hjem for komikerens fire kommende film, så får streamingtjenesten også førsteret til at vise alle produktioner fra produktionsselskabet HartBeat Productions, der er ejet af Kevin Hart.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til den nye danske Netflix-film 'A Beautiful Life'

Det indebærer blandt andet serien ‘True Story‘, som blev annonceret i slutningen af 2020, hvor Hart spiller side om side med Wesley Snipes. Den kommende mini-serie er skabt af Eric Newman (‘Narcos: Mexico’) mens de otte afsnit instrueres af Stephen Williams (‘Watchmen’, ‘Lost’) og Hanelle Culpepper (‘Star Trek Picard’, ‘Kung Fu’).

Der er ingen oplysninger om hvilke nye film med Kevin Hart, som er under udvikling.

Foto: Kevin Kwan.
Skriv kommentar