Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Irresponsible

Kevin Hart: Irresponsible

02/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: Irresponsible på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Leslie Small
Skuespillere: Kevin Hart
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Som far til tre og i sit andet ægteskab beviser Kevin Hart, at det i den grad er svært at være ham, i denne nye special inspireret af hans egne fejltrin.


Se Kevin Hart: Irresponsible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: Irresponsible havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Irresponsible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Irresponsible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Irresponsible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Irresponsible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar