Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Irresponsible

Kevin Hart: Irresponsible

02/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: Irresponsible på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Leslie Small
Skuespillere: Kevin Hart
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Som far til tre og i sit andet ægteskab beviser Kevin Hart, at det i den grad er svært at være ham, i denne nye special inspireret af hans egne fejltrin.


Se Kevin Hart: Irresponsible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: Irresponsible havde premiere på Netflix Danmark den 2. April, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Irresponsible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Irresponsible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Irresponsible er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Irresponsible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore