Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Laugh at My Pain

Kevin Hart: Laugh at My Pain

30/01/2018 | Flixfilm

Se Kevin Hart: Laugh at My Pain på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Leslie Small, Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Taraji P. Henson, Will 'Spank' Horton, Harry Ratchford
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne løsslupne film blev oprindeligt klippet ud af Kevin Harts nationale koncertturné, men nu har du mulighed for at se det, du ikke fik set.


Se Kevin Hart: Laugh at My Pain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKevin Hart: Laugh at My Pain havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Laugh at My Pain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Laugh at My Pain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Laugh at My Pain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Laugh at My Pain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar