Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kevin Hart leder en international bande i ‘Lift’ – Se den hæsblæsende trailer

Kevin Hart leder en international bande i ‘Lift’ – Se den hæsblæsende trailer

07/11/2023 | Flixfilm

F. Gary Gray, der er kendt for at have instrueret både thrillere og klassikere, er klar med sin næste hæsblæsende heist-film, ‘Lift.’

Den kommende actionfilm får eksklusiv premiere streamingtjenesten Netflix den 12. januar, og har komikeren Kevin Hart i hovedrollen, sammen med Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó og Billy Magnussen.

‘Lift’ byder på en spændende blanding af action, humor og spænding, hvor handlingen kredser omkring et internationalt forbryder-bande.

Gruppen ledes af Kevin Harts karakter, Cyrus Whitaker, der rekrutteres til at forhindre et terrorangreb midt under en flyvning ved at stjæle 500 millioner dollars værd af guld fra et passagerfly svævende i 40.000 fods højde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traileren, som kan ses nederst i artiklen, giver et indblik i bandens dristige mission og de udfordringer, de står overfor, mens Kevin Hart bruger sin velkendte humor til at håndtere situationen.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Filmen er instrueret af F. Gary Gray, hvis filmografi inkluderer titler som ‘Friday’, ‘The Fate of the Furious’ ‘The Italian Job’ og ‘Straight Outta Compton,’ mens manuskriptet er skrevet af Daniel Kunka.

Kevin Hart producerer selv filmen i samarbejde med Matt Reeves, der stod bag den anmelderroste ‘The Batman’ fra 2022 med Robert Pattinson, som den kappeklædte flagermus.

Se ‘Lift’ på Netflix Danmark fra den 12. januar 2024.
Skriv kommentar