Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Seriously Funny

Kevin Hart: Seriously Funny

30/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Kim Delgado, Kevin Hart
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Komikeren Kevin Hart finder humor i mange forskellige emner og får ikke mindst en hel masse sjov ud af sin egen angst.


Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: Seriously Funny havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Seriously Funny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Seriously Funny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Seriously Funny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Seriously Funny stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar