Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Seriously Funny

Kevin Hart: Seriously Funny

30/01/2018 | Flixfilm

Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Kim Delgado, Kevin Hart
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Komikeren Kevin Hart finder humor i mange forskellige emner og får ikke mindst en hel masse sjov ud af sin egen angst.


Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKevin Hart: Seriously Funny havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Seriously Funny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Seriously Funny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Seriously Funny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Seriously Funny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar