Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: Seriously Funny

Kevin Hart: Seriously Funny

30/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Kim Delgado, Kevin Hart
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Komikeren Kevin Hart finder humor i mange forskellige emner og får ikke mindst en hel masse sjov ud af sin egen angst.


Se Kevin Hart: Seriously Funny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: Seriously Funny havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: Seriously Funny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: Seriously Funny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: Seriously Funny er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: Seriously Funny stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore