Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: What Now?

Kevin Hart: What Now?

11/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Leslie Small, Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Halle Berry, Don Cheadle, Ed Helms
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Den ustyrlige komiker Kevin Hart optræder i Philadelphia, hvor han kaster sig over dyrelivet i forstæderne, cowboyshorts og kunsten at få hævn over en 7-årig.


Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: What Now? havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: What Now? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: What Now? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: What Now? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: What Now? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore