Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: What Now?

Kevin Hart: What Now?

11/04/2017 | Flixfilm

Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den ustyrlige komiker Kevin Hart optræder i Philadelphia, hvor han kaster sig over dyrelivet i forstæderne, cowboyshorts og kunsten at få hævn over en 7-årig.


Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKevin Hart: What Now? havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: What Now? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: What Now? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: What Now? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: What Now? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar