Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart: What Now?

Kevin Hart: What Now?

11/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Leslie Small, Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Halle Berry, Don Cheadle, Ed Helms
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Den ustyrlige komiker Kevin Hart optræder i Philadelphia, hvor han kaster sig over dyrelivet i forstæderne, cowboyshorts og kunsten at få hævn over en 7-årig.


Se Kevin Hart: What Now? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin Hart: What Now? havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart: What Now? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart: What Now? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart: What Now? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart: What Now? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar