Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart’s Guide to Black History

Kevin Hart’s Guide to Black History

08/02/2019 | Flixfilm

Se Kevin Hart’s Guide to Black History på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Leslie Small, Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Harry Ratchford, Will 'Spank' Horton, Joey Wells
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Kevin Hart fremhæver de ukendte heltes fascinerende bidrag til de sortes historie i denne underholdende og lærerige comedy-special.


Se Kevin Hart’s Guide to Black History på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKevin Hart’s Guide to Black History havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart’s Guide to Black History ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin Hart’s Guide to Black History herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin Hart’s Guide to Black History er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart’s Guide to Black History stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar