Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin Hart’s Guide to Black History

Kevin Hart’s Guide to Black History

08/02/2019 | Flixfilm

Kevin Hart’s Guide to Black History på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Leslie Small, Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Don Cheadle, Halle Berry
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Kevin Hart fremhæver de ukendte heltes fascinerende bidrag til de sortes historie i denne underholdende og lærerige comedy-special.

Kevin Hart’s Guide to Black History havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kevin Hart’s Guide to Black History på YouTube.Se Kevin Hart’s Guide to Black History på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kevin Hart’s Guide to Black History ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin Hart’s Guide to Black History stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kevin Hart’s Guide to Black History, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kevin Hart’s Guide to Black History er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar