Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kevin James: Never Don’t Give Up

Kevin James: Never Don’t Give Up

24/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Kevin James: Never Don’t Give Up på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kevin James gør sit længe ventede comeback til standup i denne familievenlige special, hvor han taler om forældrerollen, fans, sin foragt for allergier og meget mere.


Se Kevin James: Never Don’t Give Up på Netflix

Anmeldelse: Kevin James: Never Don't Give Up

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kevin James: Never Don’t Give Up havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kevin James: Never Don’t Give Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kevin James: Never Don’t Give Up herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kevin James: Never Don’t Give Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kevin James: Never Don’t Give Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar