Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kevin James og Adam Sandler tilbage med ny Netflix-komedie; ‘Home Team’

Kevin James og Adam Sandler tilbage med ny Netflix-komedie; ‘Home Team’

16/12/2021 | Flixfilm

home team kevin james netflix

Der går ikke mange måneder imellem at vennegruppen bestående af Adam Sandler, Kevin James, Rob Schneider med flere, lancerer en ny komedie på streamingtjenesten Netflix.

De tre herrer er denne gang tilbage med ‘Home Team’, som handler om Sean Payton, der pludselig bliver fyret som NFL-cheftræner efter ikke at have vundet Super Bowl i to år. Filmen er baseret på denne sande historie om Sean Payton, træneren for New Orleans Saints.

‘Home Team’ har premiere på Netflix den 28. januar, og streamingtjenesten har netop frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Kevin James er i hovedrollen som Sean Payton, der efter at være blevet fyret tager tilbage til sin hjemby og beslutter sig for at genoprette kontakten til sin 12-årige søn ved at træne et Pop Warner-fodboldhold.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Kevin James og Rob Schneider medvirker også Taylor Lautner (‘Twilight-filmene’), Gary Valentine (‘Kongen af Queens’), Lavell Crawford (‘Better Call Saul’) samt Jackie Sandler – Adam Sandlers kone.

Adam Sandler er ikke selv foran kameraet, men den amerikanske skuespiller har skrevet manuskriptet samt siddet i producer-stolen.

Filmen er instrueret af The Kinnane Brothers, som har gjort sig bemærket ved at stå de famøse kortfilm med Kevin James, som det seneste år er gået viralt på Youtube.

Se ‘Home Team’ på Netflix Danmark fra fredag den 28. januar.
Skriv kommentar